POSJETITELJI

DnevnoDnevno175
MjesečnoMjesečno2927
Ukupno Ukupno 642589

ZA DJELATNIKE

221

SKUPNI KATALOG SVEUČILIŠTA U RIJECI

 

PRETRAŽIVANJE SKUPNOG KATALOGA SVEUČILIŠTA

 

 

Pretraživanje baza podataka

 

Čitaonice

Knjižnica raspolaže s dvije čitaonice (znanstveno-istraživačka i studijska čitaonica) i dva prostora za grupni rad, od kojih je jedan zatvoreni, a drugi otvoreni.
 
Čitaonice i prostore za grupni rad mogu koristiti isključivo članovi Knjižnice koji u prostore ulaze putem sustava samoidentifikacije, uz pomoć članskih iskaznica ili iksica.
 
Znanstveno-istraživačka čitaonica prostor je istraživačkog rada. Korisnici se mogu služiti računalima, koristiti građu smještenu u čitaonici te građu iz zaštićenih zbirki, časopise i novine koje naručuju iz spremišta. Knjige smještene u čitaonici moguće je posuditi izvan knjižnice. U prostoru se po dogovoru organiziraju i edukacijske radionice za korisnike.
 
U studijskoj čitaonici korisnicima je osiguran tihi rad. U čitaonici se nalazi referentna zbirka (enciklopedije, leksikoni, rječnici ... ) i zbirka knjiga koje se ne posuđuju izvan knjižnice.
 
Zatvoreni prostor za grupni rad namijenjen je grupama korisnika za održavanje prezentacija, projekcija, izradu seminara i projekata te omogućuje razgovore i rasprave. Prostor se koristi uz prethodnu rezervaciju.
 
Otvoreni prostor za grupni rad slobodan je za korištenje bez prethodne rezervacije. 
 
Svi korisnički prostori otvoreni su za korisnike tijekom cijelog radnog vremena Knjižnice. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.