hr HR en EN

E-izvori

Na Sveučilištu u Rijeci osiguran je pristup bazama podataka s nacionalnom licencijom. Pojedine sastavnice Sveučilišta dodatno nabavljaju baze podataka specifične za određeno područje, o čemu su podaci dostupni na stranicama sastavnica.

Pristup većini baza podataka osiguran je iz ustanova Sveučilišta u Rijeci, dok neke baze podataka imaju omogućen i udaljeni pristup. Podaci o vrsti pristupa dostupni su u opisu pojedine baze podataka. Ukoliko imate problema s pristupom bazama podataka, obratite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Većinu baza moguće je pretražiti jednim upitom kroz discovery servis Sveučilišta u Rijeci

Upute za pretraživanje baza podataka

PRIRODNE ZNANOSTI

BioOne Complete

BioOne Complete je zbirka koja sadrži 190 online naslova iz područja biologije, ekologije i znanosti o okolišu. Sadrži aktualan sadržaj iz niza danas važnih tema uključujući klimatske promjene, ekologiju, očuvanje biološke raznolikostii upravljanje prirodnim resursima. 

Dvije trećine pretplaćenih naslova indeksirani su u Web Of Science. Dostupan je sadržaj do 2016. godine.

Izdavač: BioOne

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: BioOne Complete

IOP Science Extra

Zbirka časopisa IOP Science Extra sadrži više od 100 znanstvenih časopisa te više od 430.000 cjelovitih tekstova akademskih članaka s područja fizike, medicinske fizike, biofizike, matematike, kemije, astronomije, astrofizike i srodnih područja. 

Sadrži i arhivu od preko 300.000 znanstvenih članaka objavljenih od 1874. 

Trajno je osiguran pristup sadržaju iz 2020. godine.

Izdavač: IOP Publishing

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: IOP Science Extra

MathSciNet

MathSciNet (Mathematical Review) bibliografska baza Američkog matematičkog društva koja pokriva područje svjetske matematicke literature od 1940. godine. Baza omogućuje pristup indeksiranim publikacijama, sažecima i bibliografskim podacima iz znanstvene literature s područja matematike.

Baza je dostupna putem sučelja EBSCOhost i na platformi izdavača American Mathematical Society.

Izdavač: American Mathematical Society

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: MathSciNet (EBSCOhost) ili MathSciNet (AMS)

 

 

Nature

Zbirka časopisa Nature izdavača Springer Nature sadržava više od 80 naslova s područja biomedicine i prirodnih znanosti s dostupnim sadržajem od 1997. – 2020. godine. Trajno je osiguran pristup sadržaju iz 2020. godine.

Izdavač: Springer Nature

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Nature

Ovoj zbirci omogućen je udaljeni pristup.

RSC Gold

RSC Gold zbirka časopisa koja obuhvaća više od 40 časopisa, a pokriva područje prirodnih znanosti, prvenstveno kemije. Omogućen je pristup i MarinLit bazi podataka koja je posvećena istraživanju morskih prirodnih proizvoda uključujući sinteze, ekološke i biološke aktivnosti.

Dostupni su časopisi u rasponu od 2008. – 2020. godine. Trajno je osiguran pristup sadržaju iz 2020. godine.

Izdavač: Royal Society of Chemistry

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: RSC Gold

 

SciFinder-n

SciFinder-n je bibliografska baza koja daje pregled literature s područja kemije, biokemije, kemijskog inženjerstva i drugih srodnih područja i disciplina.

Uvjet pristupa je registracija korisnika, a nakon registracije prijava je potrebna kod svakog pristupa.

Novi korisnici registraciju trebaju učiniti na računalu u prostoru ustanove Sveučilišta s e-mail adresom s domenom matične ustanove. Nakon registracije, bazi se može pristupati unosom korisničkih podataka i izvan raspona IP adresa matičnih ustanova.

Poveznica za prvu registraciju za Sveučilište u Rijeci

Upute: često postavljana pitanja, prijenos rezultata sačuvanih pretraga, upute za korištenje, video upute za korištenje

Izdavač: American Chemical Society (ACS)

Pretraživanje: SciFinder-n

 

TEHNIČKE ZNANOSTI

IEEE/IET Electronic Library (IEL)

IEEE/IET Electronic Library (IEL) baza je znanstvenih i stručnih članaka. Baza sadrži članke iz područja elektrotehnike, računarstva, ICT-a i srodnih područja. Sadrži više od 4 milijuna dokumenata s cjelovitim tekstom, više od 180 časopisa, više od 1.700 konferencijskih zbornika i više od 670 knjiga. 

Izdavač: Institute of Electrical and Electronics Engineers

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: IEEE/IET Electronic Library (IEL)

Omogućen je i udaljeni pristup bazi putem shibboletha (pogledajte uputu). Upute za kreiranje korisničkog računa pogledajte ovdje.

INSPEC

Inspec je bibliografska je baza podataka koja sadrži sažetke i bibliografske opise znanstvenih i stručnih radova iz područja fizike, elektrotehnike, računarstva, elektronike, strojarstva te informatike. Sadrži više od 11 milijuna zapisa iz znanstvenih časopisa, konferencijskih materijala, disertacija i izvješća.

Izdavač: The Institution of Engineering and Technology

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: INSPEC

 

BIOMEDICINA I ZDRAVSTVO

Evidence-Based Medicine Reviews (EBMR)

Evidence-Based Medicine Reviews (EBMR) baza je podataka cjelovitog teksta namijenjena prvenstveno liječnicima i istraživačima. Sastoji se od osam izvora:

 • Cochrane Database of Systematic Reviews
 • Cochrane Clinical Answers (CCAs)
 • The Database of Abstracts of Reviews of Effectiveness (DARE)
 • Health Technology Assessments (HTA)
 • NHS Economic Evaluation Database (NHSEED)
 • ACP Journal Club
 • The Cochrane Central Register of Controlled Trials
 • Cochrane Methodology Register (CMR)

Pristup bazi moguće je ostvariti s IP adrese ustanove, a izvan ustanove putem proxy servera na stranicama projekta eIzvori ili pitem Shibboletha.

Izdavač: American College of Physicians

Pretraživanje: Evidence-Based Medicine Reviews (EBMR)

Karger eJournal Collection

Karger eJournals Collection zbirka je časopisa iz područja biomedicine. Sadrži više od 80 naslova časopisa, od kojih je dio dostupan u otvorenom pristupu.

Dostupan je sadržaj od 1998. do 2020., s tim da hrvatska akademska i znanstvena zajednica zadržava trajno pristup sadržaju iz 2020.

Izdavač: Karger Publishers

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Karger eJournals Collection

Medline

MEDLINE je bibliografska baza podataka, a pruža relevantne informacije iz područja biomedicine i zdravstva, populacijske i reproduktivne biologije te drugih područja vezanih uz medicinu i brigu o zdravlju (sestrinstvo, stomatologija, veterinarstvo, zdravstveni sustavi).Velik broj bibliografskih zapisa u bazi MEDLINE sadrži link prema članku u punom tekstu koji su arhivirani u bazi PubMed Central ili u bazama drugih izdavača. Ova baza podataka ima ugrađen rječnik kontroliranih izraza MeSH koji olakšava pretraživanje.

Baza je dostupna putem sučelja Ovid i Web of Science.

Izdavač: U.S. National Library of Medicine

Pretraživanje: Medline (Ovid) ili Medline (WoS)

 

BIOTEHNIČKE ZNANOSTI

AGRICOLA

AGRICOLA (AGRIcultural OnLine Access) je bibliografska baza koja sadrži bibliografske zapise članaka, poglavlja i disertacija s područja agronomije, a uključuje i ostala područja znanosti poput nutricionizma, poljoprivrednog inženjerstva i tehnologije te zaštite okoliša.

AGRICOLA je dostupna za pretraživanje i putem sučelja OvidSP.

Izdavač: National Agricultural Library

Pretraživanje: AGRICOLA (NAL) ili AGRICOLA (OvidSP)

CAB Abstracts

CAB Abstracts je bibliografska baza podataka koja sadrži više od 9 milijuna zapisa počevši od 1973. godine do danas, više od 350.000 sažetaka koji se uključuju u bazu na godišnjoj razini, a uključuje i cjelovite tekstove za više od 400.000 članaka.

Baza obuhvaća zapise za više od 8.000 serijskih publikacija, knjiga i poglavlja iz knjiga, priručnika, konferencijskih zbornika i dr. s područja primijenjenih biotehničkih znanosti, uključujući poljoprivredu, šumarstvo, nutricionizam, veterinarstvo, znanosti o okolišu i srodne discipline.

Baza je dostupna putem sučelja EBSCOhost, a udaljeni pristup omogućen je odabirom proxy servera (na glavnom izborniku Portala e-izvori) ili putem Shibboleth prijave.

Izdavač: CABI Publishing

Popis naslova

Pretraživanje: CAB Abstracts

 

DRUŠTVENE ZNANOSTI

ERIC

ERIC (Education Resource Information Center) je bibliografska baza iz područja odgoja i obrazovanja.Sadrži različite izvore uključujući članke iz časopisa, knjige, vodiče i sažetke iz zbornika konferencija.

Baza podataka ERIC dostupna je u otvorenom pristupu i putem sučelja Ovid.

Izdavač: Institute of Education Sciences

Pretraživanje: ERIC (IES) ili ERIC (Ovid)

HeinOnline

HeinOnline je baza podataka koja pokriva područje pravnih znanosti. Sadrži više od 200.000 dokumenata od povijesnih do službenih publikacija, a značajan dio sadržaja čine i serijske publikacije s područja prava. Dostupne su sljedeće zbirke:

 • HeinOnline Academic Core
 • Kluwer Law International Journal Library.

Izdavač: William S. Hein & Co.

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: HeinOnline

Library, Information Science & Technology Abstracts

Library, Information Science & Technology Abstract (LISTA) je bibliografska baza podataka koja sadrži zapise za više od 690 časopisa, knjiga i konferencijskih zbornika iz područja informacijskih znanosti te knjižničarstva, a obuhvaća klasifikaciju, katalogizaciju, bibliometriju, pretraživanje informacija, upravljanje informacijama.

Izdavač: EBSCO Information Services

Pretraživanje: Library, Information Science & Technology Abstracts

Project Muse

Project Muse sadrži e-časopis i e-knjige iz područja društveno-humanističkih znanosti. Dostupan je sadržaj u otvorenom pristupu.

Izdavač: Johns Hopkins University Press

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Project Muse

APA PsycInfo

APA PsycInfo je znanstvena bibliografska baza koja sadrži sažetke i više od 4 milijuna zapisa radova iz gotovo 2.500 časopisa, disertacije te knjige i poglavlja iz knjiga s područja psihologije i srodnih disciplina.

Baza je dostupna putem sučelja EBSCOhost, a udaljeni pristup omogućen je odabirom proxy servera (na glavnom izborniku Portala e-izvori) ili putem Shibboleth pristupa.

Izdavač: American Psychological Association (APA) 

Popis naslova

Pretraživanje: APA PsycInfo

EconLit

EconLit je bibliografska znanstvena baza podataka koja obuhvaća područje ekonomije i poslovanja. Uključuje recenzirane članke, radne materijale s vodećih sveučilišta, doktorske disertacije, knjige, zbornike s konferencija i recenzije knjiga. Baza sadrži više od 1.5 milijuna zapisa koji sežu od 1886. godine.

Baza je dostupna na platformi ProQuest, a udaljeni pristup omogućen je odabirom proxy servera (na glavnom izborniku Portala e-izvori).

Izdavač: American Economic Association

Popis naslova

Pretraživanje: EconLit

MULTIDISCIPLINARNE BAZE

Annual Reviews

Annual Reviews zbirka je časopisa s recenzijama najnovijih istraživanja u području društvenih, humanističkih, prirodnih znanosti te biomedicine i zdravstva.

Dostupan je sadržaj od 2016. do 2020. Za sadržaj iz 2020. godine osiguran je trajni pristup.

Izdavač: Annual Reviews

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Annual Reviews

Cambridge Journals

Cambridge Journals Online zbirka časopisa obuhvaća više od 400 recenziranih znanstvenih časopisa koji pokrivaju razna područja uključujući prirodne znanosti, biomedicinu i zdravstvo, znanosti o okolišu, biotehničke znanosti te društvene i humanističke znanosti.

Dostupni su časopisi u rasponu od 1997. do danas, s trajnim pristupom časopisima iz 2019. godine.

U okviru pretplate u 2020. sklopljen je Read & Publish ugovor koji omogućava objavljivanje neograničenog broja radova u otvorenom pristupu bez dodatnih troškova objave. Više o uvjetima i načinu prijave radova pogledajte ovdje.

Izdavač: Cambridge University Press

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Cambridge Journals

DART - Europe E-Thesis Portal

DART – Europe je portal koji ujedinjuje više zbirki doktorskih disertacija europskih sveučilišta. Omogućen je pristup cjelovitim tekstovima za više od 150.000 disertacija iz 17 zemalja.

Izdavač: Association of European Research Libraries

Pretraživanje: DART - Europe

Directory of Open Access Journals (DOAJ)

DOAJ 03

DOAJ (Directory of Open Access Journals) je zbirka znanstvenih i stručnih elektroničkih časopisa u otvorenom pristupu. Svi časopisi prolaze recenzijski postupak te kontrolu kvalitete od strane uredništva, moraju donositi znanstvene sadržaje i biti javno dostupni. Baza trenutno uključuje više od 11.000 časopisa iz 125 zemalja te pokriva sva područja znanosti.

Izdavač: Infrastructure Services for Open Access (IS4OA)

Pretraživanje: DOAJ

 

Directory of Open Access Repositories (DOAR)

OpenDOAR je direktorij institucijskih repozitorija u otvorenom pristupu (repozitoriji sveučilišta, instituta i sl.). Repozitoriji sadrže različite vrste radova: članke, doktorske disertacije, izvještaje…

Izdavač: University of Nottingham, Velika Britanija

Pretraživanje: DOAR

GreenFILE

GreenFILE je baza cjelovitog teksta koja omogućuje pristup informacijama koje pokrivaju sve aspekte utjecaja čovjeka, korporacija te nacionalnih vlada na okoliš. Sadrži više od 12.000 izvora u otvorenom pristupu.

Baza je dostupna putem sučelja EBSCOhost.

Izdavač: EBSCO Information Services

Pretraživanje: GreenFILE

 

Hrčak - Portal znanstvenih časopisa Republike Hrvatske

Hrčak je centralni portal koji na jednom mjestu okuplja hrvatske znanstvene i stručne časopise koji nude otvoreni pristup svojim radovima. Korisnicima omogućuje lagano pronalaženje časopisa i radova putem pregledavanja (po abecedi ili po znanstvenom području) ili pretraživanja prema raznim poljima. Hrčak nudi cjelovite tekstove i pokriva gotovo sva znanstvena područja.

Pretraživanje: Hrčak

JSTOR

JSTOR je platforma za pretraživanje tridesetak zbirki digitaliziranih časopisa iz različitih područja znanosti i umjetnosti. Naslovi su najčešće dostupni od prvog objavljenog broja pa do nekoliko godina unatrag. 

Na JSTOR-u je dostupno i više od 2.000 e-knjiga u otvorenom pristupu.

Izdavač: Ithaca Harbors, Inc.

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: JSTOR

Oxford Journals

Oxford Journals je baza istraživačkih i znanstvenih časopisa koja sadrži više od 300 naslova koji pokrivaju područja prirodnih, društvenih i humanističkih znanosti te medicinu i zdravstvo. Dostupne su dvije zbirke:

 • Humanities and Social Sciences i 
 • Science Technology and Medicine.

Dostupni su časopisi od 1996. do 2019.

Izdavač: Oxford University Press

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Oxford Journals

Science Direct

ScienceDirect je multidisciplinarna elektronička zbirka časopisa izdavača Elsevier namijenjena istraživačima, studentima, profesorima i informacijskim stručnjacima. Nudi veliki broj e-časopisa u otvorenom pristupu.

U nacionalnom pristupu dostupan je sadržaj do 2012. godine.

Izdavač: Elsevier

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: ScienceDirect

Science Journals

Science Journals vodeći su časopisi koji objavljuju znanstvene vijesti, komentare i najsuvremenija istraživanja u okviru svih područja znanosti s naglaskom na STEM područje.

Dostupnost pojedinih naslova provjerite u popisu, a na sadržaj iz 2020. godine hrvatska akademska zajednica zadržava trajno pravo pristupa.

Izdavač: American Association for the Advancement of Science (AAAS)

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Science Journals

Springer Journals

Zbirka časopisa Springer Journals sadrži više od 2.000 naslova koji pokrivaju sva znanstvena područja s dostupnim sadržajem od 1997. – 2019. godine.

Hrvatska akademska i znanstvena zajednica zadržava pravo trajnog pristupa na sadržaj iz 2020. godine.

Zbirka je dostupna putem platforme SpringerLink, a omogućen je i udaljeni pristup pomoću proxy servera i Shibboletha (upute)

Izdavač: Springer Nature

Popis dostupnih časopisa

Pretraživanje: Springer Journals

Taylor & Francis Subject Collections

Taylor & Francis Subject Collections je zbirka znanstvenih časopisa koja sadrži više od 2,000 naslova u okviru društvenih i humanističkih znanosti, prirodnih i tehničkih znanosti te medicine i javnog zdravstva. Dostupni su časopisi u rasponu od 1997. – 2019. godine, a hrvatska znanstvena zajednica trajno zadržava pristup sadržaju iz 2019. godine. 

Izdavač: Taylor & Francis Group

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Taylor & Francis Subject Collections

Wiley Online Library

Wiley Online Library je platforma koja omogućava pristup multidisciplinarnoj zbirci s više od 1.400 naslova časopisa. Časopisi pokrivaju područje društvenih i humanističkih znanosti, prirodnih i tehničkih znanosti te medicine.

Dostupan je sadržaj od od 1997. do 2020., a hrvatska akademska i znanstvena zajednica zadržava trajno pravo pristupa na sadržaj iz 2020. godine.

Izdavač: Wiley

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Wiley Online Library

 

 

Bentham Science e-books & e-journals (probni pristup do 31.3.2022.)

Nakladnik Bentaham science omogućio je hrvatskoj znanstvenoj i istraživačkoj zajednici probni pristup svojim zbirkama e-knjiga i e-časopisa.

U zbirci e-knjiga nalazi se više od 950 naslova, dok je u zbirci e-časopisa dostupno 120 naslova. 

Pristup zbirkama moguć je s IP adresa ustanova, dok je udaljeni pristup omogućen korištenjem proxy servera na stranicama projekta eIzvori.

Probni pristup omogućen je do 30. ožujka 2022.

CITATNE BAZE I BIBLIOMETRIJSKI ALATI

CROSBI - Hrvatska znanstvena bibliografija

Hrvatska znanstvena bibliografija (CROSBI) sadrži bibliografske podatke o recentnim radovima koje su napisali hrvatski znanstvenici. Radove upisuju sami znanstvenici te bibliografija sadrži podatke o više od 520.000 radova (članci u časopisima, radovi u zbornicima, poglavlja u knjigama, knjige, itd.).

Pretraživanje: CROSBI

Essential Science Indicators (ESI)

Essential Science Indicators (ESI) je analitički alat koji donosi statističke podataka te podatake o uspješnosti časopisa i trendova u znanosti. Bazira se na broju objavljenih članaka u časopisima te podacima o citiranosti. Uključuje podatke iz više od 12 milijuna članaka iz više od 12.000 časopisa.

Izdavač: Clarivate Analytics

Pretraživanje: Essential Science Indicators (ESI)

InCites

InCites je alat za evaluaciju istraživačkog rada koji omogućuje analizu produktivnosti na razini institucije/publikacije/pojedinca i usporedbu rezultata s rezultatima institucija/publikacija/pojedinaca diljem svijeta.

InCites je nakon registracije/unosa korisničkih podataka dostupan kao integrirana platforma u okviru Web of Science.

Izdavač: Clarivate Analytics

Pretraživanje: InCites

Journal Citation Reports (JCR)

Journal Citation Reports je citatna baza podataka koja pomoću citiranosti objavljenih radova omogućuje sustavno i objektivno određivanje važnosti časopisa unutar nekog znanstvenog područja. JCR baza pruža citatne podatke te podatke o faktorima odjeka časopisa koji olakšavaju evaluaciju znanstvenih časopisa.

Izdavač: Clarivate Analytics

Pretraživanje: Journal Citation Reports

SciVal

SciVal je platforma tvrtke Elsevier koja omogućuje praćenje i analizu uspješnosti istraživačke i znanstvene produkcije. Podatke i metričke pokazatelje SciVal prikuplja iz citatne baze Scopus.

Pristup platformi SciVal za Sveučilište u Rijeci moguć je s IP adresa ustanova Sveučilišta do kraja travnja 2022. Za korištenje platforme potrebno je izraditi korisnički račun.

Izdavač: Elsevier

Pretraživanje: SciVal

Scopus

Scopus je citatna baza podataka s poveznicama na puni tekst koja objedinjava zapise iz znanstvenih časopisa, knjiga te zbornika konferencija s područja znanosti, tehnologije, medicine, društvenih znanosti, umjetnosti i humanistike. 

Izdavač: Elsevier

Popis dostupnih naslova

Pretraživanje: Scopus

Web of Science (WoS)

Web of Science (WoS) je platforma putem koje su dostupne citatne baze koje pokrivaju sva područja znanosti. Putem Web of Science sučelja dostupne su sljedeće baze podataka:

 • Web of Science Core Collection (WoS CC):
  • Arts & Humanities Citation Index (1957. – danas)
  • Book Citation Index– Science (2011. – danas)
  • Book Citation Index– Social Sciences & Humanities (2011. – danas)
  • Conference Proceedings Citation Index- Science (2011. – danas)
  • Conference Proceedings Citation Index- Social Science & Humanities (2011. – danas)
  • Current Chemical Reactions (2011. – danas)
  • Emerging Sources Citation Index (2015. – danas)
  • ESCI Backfiles (2005. – danas)
  • Index Chemicus (2011. – danas)
  • Science Citation Index Expanded (1955. – danas)
  • Social Sciences Citation Index (1955. – danas)
 • Web of Science Citation Connection:
  • Biological Abstracts (2011. – danas)
  • BIOSIS Citation Index (2011. – danas)
  • Biosis Previews (2011. – danas)
  • Chinese Science Citation Database (2011. – danas)
  • Current Contents Connect (1998. – danas)
  • Data Citation Index (2011. – danas)
  • Derwent Innovations Index (2011. – danas)
  • KCI – Korean Journal Database (2011. – danas)
  • MEDLINE (1950. – danas)
  • Russian Science Citation Index (2011. – danas)
  • SciELO Citation Index (2011. – danas)
  • Zoological Records (2011. – danas).

Izdavač: Clarivate Analytics

Pretraživanje: Web of Science

Tražilica indeksiranih časopisa 

INSTITUCIONALNI REPOZIROTIJ (DABAR)

Repozitorij Sveučilišne knjižnice Rijeka

Digitalni repozitorij Sveučilišne knjižnice Rijeka namijenjen je pohrani, trajnom čuvanju i diseminiranju intelektualne produkcije Sveučilišne knjižnice Rijeka, koju čine izdanja čiji je nakladnik Knjižnica, autorski radovi zaposlenika Knjižnice i radovi koji govore o Knjižnici i njezinim zaposlenicima. Pored toga, u repozitorij Knjižnice se uvrštava i druga izvorno digitalna ili digitalizirana građa iz fonda Knjižnice za koju Knjižnica ima pravo objavljivanja.

Pretraživanje: Repozitorij SVKRI

Repozitorij Sveučilišta u Rijeci

Digitalni repozitorij Sveučilišta u Rijeci namijenjen je pohrani, trajnom čuvanju i diseminiranju intelektualne produkcije Sveučilišta u Rijeci, koju čine izdanja čiji su nakladnici sastavnice Sveučilišta u Rijeci, autorski radovi zaposlenika i studenata Sveučilišta u Rijeci iz kojih se posebno izdvajaju završni radovi preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskh studija, te radovi koji govore o Sveučilištu u Rijeci i njegovim sastavnicama, zaposlenicima ili studentima.

Pretraživanje: Repozitorij UNIRI

ONLINE REFERENTNA ZBIRKA

 

E izvori banner

Kontakt

SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA RIJEKA
DOLAC 1, 51000 RIJEKA
OIB 84122581314

INFORMACIJE I POSUDBA
tel. 051/336-129
Mail: posudba.svkri@svkri.hr

 

 1. Radno vrijeme
 2. Javna nabava
 3. Natječaji

 

Radnim danom

Subotom

Nedjeljom

Čitaonice

09.00 - 22.00

09.00 - 22.00

09.00 - 20.00

Informacije

09.00 - 19.00

/

/

Posudba

09.00 - 19.00

09.00 - 13.00

/

Posjet izložbi Glagoljica tijekom cijele godine putem online prijave ili po dogovoru na tel. 336-129. Građa iz zatvorenog spremišta naručuje se najkasnije 15 minuta prije završetka rada posudbe. U vrijeme kada Knjižnica ne radi, koristite usluge putem naših web stranica.

 

Sveučilište u Rijeci, Sveučilišna knjižnica Rijeka je, sukladno članku 6. stavku 1. točki 3. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine  broj 120/16), obveznik je primjene istoga.
Sve objave javnih nabava za nabave čija je procijenjena vrijednost jednaka ili veća od 200.000,00 kn za robe i usluge, odnosno, 500.000,00 kn za radove objavljuju se u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Nabava vrijednosti do 200.000,00 kn (roba, usluge) odnosno do 500.000,00 kn (radovi), tzv. jednostavna nabava, provodi se temeljem Pravilnika o jednostavnoj nabavi Sveučilišne knjižnice Rijeka.

Više...

 

Natječaj za popunu radnog mjesta dipl. knjižničar/dipl. knjižničarka

 - natječaj

- obavijest o ishodu natječajnog postupka

 

Prijava za urednike
Copyright©2020. Sveučilišna knjižnica Rijeka