Radno vrijeme Podružnice Kampus

Podružnica Kampus otvorena je od ponedjeljka do petka od 9,00 do 19,00 sati.

U prostoru posudbe moguć je istovremeni boravak dvije osobe uz obavezno držanje razmaka od dva metra od drugih korisnika i djelatnika. Tijekom boravka u knjižnici obavezno je nositi zaštitnu masku. Osobe koje imaju povišenu temperaturu (višu od 37,2) i/ ili respiratorne tegobe te osobe kojima je propisana mjera samoizolacije ne smiju ulaziti u prostor knjižnice. Korisnici su se obavezni držati uputa nadležnih tijela vezanih uz pojačanu higijenu ruku, u čiju svrhu je na ulasku u prostor postavljen spremnik sa sredstvom za dezinfekciju ruku.

POSUDBA 

Naručivanje građe moguće je isključivo putem online narudžbenica za posudbu građe ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Navedeno se odnosi na građu za posudbu izvan Knjižnice, kao i za korištenje u čitaonicama. Istovremeno je moguće posuditi 3 primjerka građe. Zakasnina se naplaćuje po redovnim pravilima (1 kuna po knjizi na dan). Za knjige kojima nije istekao rok posudbe produženje je moguće na isti način, bez dolaska u knjižnicu.

Građu pretražite u online katalogu na web stranicama Podružnice. Ukoliko nailazite na poteškoće u pretraživanju, pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ČITAONICA

U čitaonici je na raspolaganju šest sjedećih mjesta koja je potrebno prethodno rezervirati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Molimo Vas da dođete u dogovoreni termin i prijavite se na pultu knjižnice uz davanje točnih kontaktnih podataka. 

UPIS

Molimo studente i nastavnike koji se prvi put učlanjuju ili obnavljaju članstvo da prethodno ispune online upisnicu na web stranicama Podružnice. Prilikom dolaska u knjižnicu je potrebno donijeti studentsku iksicu ili zaposleničku karticu.