hr HR en EN
Potpisan tripartitni ugovor o otvaranju studentskog kluba Slatko&Slano

Potpisan tripartitni ugovor o otvaranju studentskog kluba Slatko&Slano

Danas, 30. studenoga 2021. godine u dvorani izložbe Glagoljica Sveučilišne knjižnice Rijeka, održano je potpisivanje Ugovora kojim se reguliraju odnosi između troje partnera: Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišne knjižnice Rijeka i Studentskog centra Rijeka, koji će surađivati na projektu prenamjene prostora nekadašnjeg Dječjeg ogranka Stribor Gradske knjižnice Rijeka u Studentski klub Slatko&Slano.

Sveučilište u Rijeci potpisalo deklaraciju Dora

Sveučilište u Rijeci potpisalo deklaraciju Dora

Ispred Sveučilišta u Rijeci, deklaraciju iz San Francisca o vrednovanju znanstvenog rada potpisala je rektorica prof.dr.sc. Snježana Prijić Samaržija.

Potpisivanjem Deklaracije daje se aktivan doprinos Politici otvorene znanosti Sveučilišta u Rijeci, koju je u rujnu ove godine usvojio Senat. Potpisivanjem Deklaracije daje se aktivan doprinos Politici otvorene znanosti Sveučilišta u Rijeci, koju je u rujnu ove godine usvojio Senat. Sveučilište u Rijeci je čvrsto na stajalištu da znanstvene informacije i istraživački podaci koji su proizvod znanstvenih aktivnosti financiranih javnim sredstvima moraju biti utemeljeni na praksama otvorene znanosti i na zajedničkoj kulturi upravljanja znanstvenim podacima kao ključnim ishodima istraživačkih aktivnosti koje treba optimalno koristiti za dobrobit i razvoj zajednice. Sveučilište u Rijeci prvo je hrvatsko Sveučilište koje je potpisalo ovu Deklaraciju. 

Prijave za novi ciklus programa cjeloživotnog učenja „Informacijski alati za istraživače“

Prijave za novi ciklus programa cjeloživotnog učenja „Informacijski alati za istraživače“

Sveučilišna knjižnica Rijeka poziva zainteresirane znanstvenike i istraživače Sveučilišta u Rijeci da se prijave na program cjeloživotnoga učenja „Informacijski alati za istraživače“.

Trajanje programa: od 6. do 10. prosinca 2021.

Uvjeti pohađanja programa: Završen sveučilišni diplomski studij.

Opis programa: Program se sastoji od pet predmeta koji kronološki prate proces izrade, objavljivanja i vrednovanja znanstvenog rada. Polaznici mogu odabrati pohađanje jedne, više ili svih radionca.

Upravljanje istraživačkim podacima – novi tečaj hrvatskog RDA čvora

Upravljanje istraživačkim podacima – novi tečaj hrvatskog RDA čvora

Srce kao koordinator nacionalnog Research Data Alliance (RDA) čvora u suradnji s autoricama iz Sveučilišne knjižnice Rijeka, Sveučilišne knjižnice u Splitu, Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek te Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu izradilo je online tečaj „Upravljanje istraživačkim podacima“.

Tečaj je namijenjen istraživačima, studentima i nastavnicima svih smjerova na svim fakultetima, knjižničarima i podatkovnim entuzijastima koji žele saznati više o upravljanju istraživačkim podacima tijekom životnog ciklusa podataka.

Kontakt

SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA RIJEKA
DOLAC 1, 51000 RIJEKA
OIB 84122581314

INFORMACIJE I POSUDBA
tel. 051/336-129
Mail: posudba.svkri@svkri.hr

 

  1. Radno vrijeme
  2. Javna nabava
  3. Natječaji

 

Radnim danom

Subotom

Nedjeljom

Čitaonice

09.00 - 22.00

09.00 - 22.00

09.00 - 20.00

Informacije

09.00 - 19.00

/

/

Posudba

09.00 - 19.00

09.00 - 13.00

/

Posjet izložbi Glagoljica tijekom cijele godine putem online prijave ili po dogovoru na tel. 336-129. Građa iz zatvorenog spremišta naručuje se najkasnije 15 minuta prije završetka rada posudbe. U vrijeme kada Knjižnica ne radi, koristite usluge putem naših web stranica.

 

Sveučilište u Rijeci, Sveučilišna knjižnica Rijeka je, sukladno članku 6. stavku 1. točki 3. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine  broj 120/16), obveznik je primjene istoga.
Sve objave javnih nabava za nabave čija je procijenjena vrijednost jednaka ili veća od 200.000,00 kn za robe i usluge, odnosno, 500.000,00 kn za radove objavljuju se u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Nabava vrijednosti do 200.000,00 kn (roba, usluge) odnosno do 500.000,00 kn (radovi), tzv. jednostavna nabava, provodi se temeljem Pravilnika o jednostavnoj nabavi Sveučilišne knjižnice Rijeka.

Više...

 

Natječaj za popunu radnog mjesta dipl. knjižničar/dipl. knjižničarka

 - natječaj

- obavijest o ishodu natječajnog postupka

 

Prijava za urednike
Copyright©2020. Sveučilišna knjižnica Rijeka