POSJETITELJI

DnevnoDnevno14
MjesečnoMjesečno4558
Ukupno Ukupno 639190

ZA DJELATNIKE

23

SKUPNI KATALOG SVEUČILIŠTA U RIJECI

 

PRETRAŽIVANJE SKUPNOG KATALOGA SVEUČILIŠTA

 

 

Pretraživanje baza podataka

 

Halo knjiga

Projekt „Do knjižnice u papučama“ omogućuje svakom korisniku Sveučilišne knjižnice dostupnost većini naših usluga „u papučama“.

Uvođenjem usluge HALO KNJIGA! omogućavamo donošenje knjiga na kućnu adresu naših korisnika.

Usluga je nastala u partnerstvu s tvrtkom CityEX.   cityex

Knjige se mogu naručiti kao i do sada (mailom, online zadužnicom, telefonom), uz napomenu da se dostave na kućnu adresu.
Knjige se dostavljaju u roku od 24 sata od narudžbe. Imate li knjige koje pri tom želite vratiti, možete ih dati dostavljaču City EX-a koji će ih odnijeti u Knjižnicu. Dostavljaču se treba legitimirati osobnom iskaznicom, nije moguće da netko drugi preuzme knjigu umjesto vas.

Usluga se naplaćuje u skladu s cjenikom po zonama Autotroleja , a pokriva područje gradskih i prigradskih autobusnih linija. Cijena je također formirana prema zonama Autotroleja, a odgovara iznosu koji bi se platio za odlazak i povratak iz knjižnice, ako se karta kupi u autobusu.
:
1. zona 20,00 kn
2. zona 26,00 kn
3. zona 32,00 kn
4. zona 42,00 kn

Ova će usluga bitno olakšati put dolaženja do knjiga korisnicima kojima je fizički dolazak u knjižnicu predstavljao problem, bilo zbog problema s parkiranjem u gradu, bilo zbog potrebe putovanja autobusom ili jednostavno zbog toga što se za odlazak u Knjižnicu gubi vrijeme. Usluga bi trebala olakšati korištenje literature i osobama sa smanjenom pokretljivošću.

Uslugu „Halo knjiga!“ mogu koristiti i sve knjižnice Sveučilišta u Rijeci i druge knjižnice i organizacije koje od Sveučilišne knjižnice naručuju građu za svoje korisnike.

Ugodnije je koristiti knjižnicu u papučama!

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.