POSJETITELJI

DnevnoDnevno41
MjesečnoMjesečno3609
Ukupno Ukupno 638241

ZA DJELATNIKE

50

SKUPNI KATALOG SVEUČILIŠTA U RIJECI

 

PRETRAŽIVANJE SKUPNOG KATALOGA SVEUČILIŠTA

 

 

Pretraživanje baza podataka

 

Besplatne radionice za korištenje iPada i promociju e-knjiga

American Corner u Sveučilišnoj knjižnici poziva vas na besplatne radionice za korištenje iPada i promociju e-knjiga. U okviru programa organizirane su dvosatne radionice koje će se održavati svakodnevno od 23. do 27 veljače 2015. g. u vremenu od 13:00 do 19:00 sati u prostoru znanstveno-istraživačke čitaonice. U rubrici opširnije doznajte više o radionicama, a za sve informacije možete se obratiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Program radionice:

Upoznavanje s Ipadom, čitanje e-knjiga na iPadu, programi iTunes za učenje, prevođenje, pisanje i korištenje iPada na društvenim mrežama, čitanje e-knjiga na iPadima.

Termini održavanja radionica: 13:00 - 15:00, 15:00-17:00 i 17:00-19:00 sati. Broj polaznika za svaku radionicu je ograničen, pa molimo da nam pošaljete prijavu u kojoj ćete navesti: - željeni datum i vrijeme pohađanja,  ime i prezime

Prijave se primaju zaključno s danom 20. veljače 2015. g. u 14:00 sati. Po primljenoj prijavi, javit ćemo se s potvrdom vašeg uključenja u radionicu.

Sredstva za nabavu iPada, e-knjiga  i edukaciju osigurana su iz donacije Američkog veleposlanstva za American Corner. 

edukacija iPad 3-3 

edukacija iPad 2-2

 

 

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.