POSJETITELJI

DnevnoDnevno14
MjesečnoMjesečno4558
Ukupno Ukupno 639190

ZA DJELATNIKE

23

SKUPNI KATALOG SVEUČILIŠTA U RIJECI

 

PRETRAŽIVANJE SKUPNOG KATALOGA SVEUČILIŠTA

 

 

Pretraživanje baza podataka

 

Knjiga u Kampusu

 

Od 1.1.2015. usluga Želim knjigu u kampusu neće više biti moguća zbog nedostatnih financijskih sredstava i neiskazanog korisničkog interesa.

 

Sveučilišna knjižnica Rijeka u partnerstvu s Tehničkom službom Sveučilišta u Rijeci osigurala je dostavu knjiga iz svog fonda središnje knjižnice (Dolac 1) u kampus jednom tjedno, a za sve članove knjižnice koji rade ili studiraju na sastavnicama u kampusu.
Ukoliko ste član Sveučilišne knjižnice Rijeka osigurano vam je mogućnost dostave knjiga u Podružnicu Kampus (Radmile Matejčić 2), svakog četvrtka.
 
Važno je da nemate zakasnine ili dugovanja prema knjižnici, da pošaljete online zadužnicu i knjige podignete u Podružnici Kampus. Usluga je osigurana za sve korisnike Sveučilišne knjižnice Rijeka  koji rade ili studiraju na sastavnicama u kampusu. 
Knjige ovim putem možete i vratiti, samo ih donesite u Podružnicu Kampus, bit će razdužene na dan povratka u središnju knjižnicu.
 
Usluga je osigurana svakog četvrtka na način:
 
online zadužnice  poslati Sveučilišnoj knjižnici do 9.00 sati ujutro svakog četvrtka
- četvrtkom iza 11.00 sati naručene knjige možete preuzeti u Podružnici Kampus
- ako vraćate građu, dostavite je Podružnici Kampus svake srijede (do kraja radnog vremena Podružnice), bit će vraćene četvrtkom ujutro (tada će biti razdužene, vodite računa o zakasnini!)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.