POSJETITELJI

DnevnoDnevno83
MjesečnoMjesečno4028
Ukupno Ukupno 638660

ZA DJELATNIKE

145

SKUPNI KATALOG SVEUČILIŠTA U RIJECI

 

PRETRAŽIVANJE SKUPNOG KATALOGA SVEUČILIŠTA

 

 

Pretraživanje baza podataka

 

Izjava o davanju suglasnosti (privole) za prikupljanje i obradu osobnih podataka

Prihvaćanjem ove izjave smatra se da dobrovoljno, svjesno i bez prisile dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka u svrhe koje su ovdje izričito navedene:

-        Vođenje evidencije korisnika prema Zakonu o knjižnicama, pružanje knjižničnih, informacijskih i drugih usluga sukladno Zakonu o knjižnicama i uže definiranih u Pravilniku o uvjetima i načinu korištenja građe Sveučilišne knjižnice Rijeka, zaštita knjižničnog fonda, obavještavanje korisnika o knjižničnim uslugama i događanjima, procjena zadovoljstva korisnika, te statistika.

 

Pravni temelj za prikupljanje i obradu osobnih podataka je privola osobe čiji se podaci obrađuju, te izvršavanje ugovora.

S Vašim će se osobnim podacima postupati sukladno mjerodavnim zakonskim propisima uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Sveučilišna knjižnica Rijeka kao voditelj obrade čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Imate pravo od voditelja obrade zatražiti pristup, ispravak, brisanje i ograničavanje obrade osobnih podataka koji se na Vas odnose. Također imate pravo na prenosivost osobnih podataka te možete uložiti prigovor na obradu osobnih podataka.

Vaši osobni podaci čuvat će se sve dok postoji legitiman interes za njih.

Prigovor na obradu osobnih podataka može se podnijeti putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Također, imate pravo na podnošenje pritužbe na obradu osobnih podataka nadzornom tijelu, kako slijedi: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, HR - 10 000 Zagreb, Tel. 00385 (0)1 4609-000, Fax. 00385 (0)1 4609-099, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. web: www.azop.hr

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.