POSJETITELJI

DnevnoDnevno18
MjesečnoMjesečno4400
Ukupno Ukupno 639032

ZA DJELATNIKE

31

SKUPNI KATALOG SVEUČILIŠTA U RIJECI

 

PRETRAŽIVANJE SKUPNOG KATALOGA SVEUČILIŠTA

 

 

Pretraživanje baza podataka

 

Obilježena „Noć knjige“ u Sveučilišnoj knjižnici Rijeka

Dana 23. travnja u  Hrvatskoj je održana manifestacija „Noć knjige“, s ciljem promicanja knjiga, čitanja i izdavaštva, uz zaštitu autorskih prava.
Sveučilišna knjižnica Rijeka pridružila se manifestaciji svojim programom, a ove godine je uz večernji program sudjelovala i u Matineji „Noći knjige“. 

 

U dvorani Izložbe glagoljica održana je jazz radionica „JAZZ WITH US“, koju je vodila poznata hrvatska jazz vokalistica Lela Kaplowitz, a koja je bila organizirana u suradnji Američkog kutka Sveučilišne knjižnice i Veleposlanstva SAD-a.

 
U 20 sati održan je nastup riječke neformalne književne skupine Ri Lit u sastavu: Željka Horvat Čeč, Izet Medošević, Tea Tulić, Milan Zagorac, Davor Mandić, Igor Beleš, Enver Krivac, Zoran Žmirić i Zoran Krušvar. Ri Litovci  su pred ispunjenim gledalištem čitali svoje radove s ciljem popularizacije književnosti i poticanja svijesti o važnosti i vrijednosti književnog stvaralaštva.
 
Posjetitelji su mogli pogledati izložbu „Riječki književni vremeplov“ iz fonda Sveučilišne knjižnice Rijeka, kojom je prikazan slijed riječke književnosti od početka 20. stoljeća do danas.
 
Tijekom cijele večeri korisnici su mogli vratiti knjige bez plaćanja zakasnine i koristiti usluge Knjižnice koja je bila otvorena do 24 sata.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.