POSJETITELJI

DnevnoDnevno100
MjesečnoMjesečno2821
Ukupno Ukupno 637453

ZA DJELATNIKE

147

SKUPNI KATALOG SVEUČILIŠTA U RIJECI

 

PRETRAŽIVANJE SKUPNOG KATALOGA SVEUČILIŠTA

 

 

Pretraživanje baza podataka

 

Dani otvorenih vrata Sveučilišne knjižnice Rijeka

 

 Od 10. do 14. studenoga 2014. godine u Sveučilišnoj knjižnici Rijeka održavaju se Dani otvorenih vrata. Pozivamo Vas da sudjelujete u našem programu i iskoristite pogodnosti koje smo Vam pripremili.

 

 

Bez zakasnine, molim!
Ukoliko niste vratili knjige u za to predviđenom roku, učinite to u ovom tjednu bez plaćanja zakasnine!
 
„Sveučilišna“ SELFIE
Sveučilišna knjižnica Rijeka u sklopu Dana otvorenih vrata organizira nagradni „selfie“ natječaj za korisnike. Od 10. do 13. studenoga poziva svoje korisnike i one koji to žele postati da pošalju selfie na temu Sveučilišne knjižnice u Rijeci. Na fotografiji uz vas mora biti i Knjižnica ili bilo koji njezin prepoznatljivi dio. Poručite nam zbog čega je dobro koristiti knjižnicu – fotografijom! Najoriginalnije selfie uratke objavit ćemo na našoj Facebook stranici, a onaj najbolji bit će nagrađen poklon bonom Sveučilišne knjižnice Rijeka. Pobjednika natječaja objavit ćemo 14. studenoga 2014. godine na Facebook stranici Sveučilišne knjižnice Rijeka.
 
NAGRADA:
Poklon bon u vrijednosti 200 kuna.
Selfie uratke slati na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Upoznajte nas...
Tijekom trajanja Dana otvorenih vrata dijelit ćemo naše promotivne materijale na „INFO SVKRI pultu“ u prostoru Kataloga. Zaigrat ćemo i nagradnu igru „Kutija znanja“. Upoznajte našu knjižnicu, odgovorite točno na pitanja i budite jedni od onih koji će osvojiti naše dnevne nagrade!
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.