POSJETITELJI

DnevnoDnevno175
MjesečnoMjesečno2927
Ukupno Ukupno 642589

ZA DJELATNIKE

221

SKUPNI KATALOG SVEUČILIŠTA U RIJECI

 

PRETRAŽIVANJE SKUPNOG KATALOGA SVEUČILIŠTA

 

 

Pretraživanje baza podataka

 

Naslovnica

Prorektorica Marta Žuvić u radnom tijelu EUA-e

Prorektorica za studije, studente i osiguranje kvalitete Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Marta Žuvić primljena je, nakon selekcijskog postupka, u Upravno vijeće za područje učenja i poučavanja Europskog udruženja sveučilišta. Mandat traje dvije godine, a počinje s 1. ožujka 2020.

 

Europsko udruženje sveučilišta (European University Association – EUA) predstavlja više od 800 sveučilišta i nacionalnih rektorskih zborova u 48 europskih zemalja. EUA ima krucijalnu ulogu u utjecaju na politike EU-a o visokom obrazovanju, istraživanju i inovacijama. Kontinuiranom interakcijom s nizom drugih europskih i međunarodnih organizacija, EUA osigurava da se čuje neovisan glas europskih sveučilišta.
EUA organizira radne skupine i upravna vijeća u vođenju svojih inicijativa, za pojedina područja, gdje je potrebna stručnost na visokoj razini. Ona uključuju politiku istraživanja i inovacija, doktorsko obrazovanje te učenje i poučavanje.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.