POSJETITELJI

DnevnoDnevno30
MjesečnoMjesečno4077
Ukupno Ukupno 532524

ZA DJELATNIKE

34

PRETRAŽI KNJIŽNICE SVEUČILIŠTA članci, knjige, časopisi ...

 

Pretraživanje: Discovery Service za Sveučilište u Rijeci
Portal Discovery servisa

Edukacija

 

- EDUKACIJA ZA EFIKASNO PRETRAŽIVANJE ONLINE KATALOGA KNJIŽNICA SVEUČILIŠTA Svi online katalozi knjižnica na Sveučilištu pretražuju se na isti način. U CROLIST mrežu uključeno je još dvadesetak visokoškolskih knjižnica u Hrvatskoj, pa edukacija služi i za pretraživanje njihovih kataloga.
           
- Održava se za članove knjižnice prema prethodnom dogovoru.
           
- Održava se po dogovoru za pojedine fakultete, škole i druge institucije, bilo u prostoru Sveučilišne knjižnice, bilo u prostoru institucije. 
           
- Kontakt na tel. 051 336 129, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
            
           
- EDUKACIJA ZA PRETRAŽIVANJE ZNANSTVENE I STRUČNE LITERATURE U BAZAMA PODATAKA dostupnima pripadnicima Sveučilišta u Rijeci.
           
- Održava se uz prethodni dogovor za članove knjižnice pojedinačno ili grupe u Znanstveno-istraživačkoj čitaonici

- Kontakt na tel. 051 336 129, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
           
- U prostoru Izložbe Glagoljica povremeno se organiziraju specijalne prezentacije i radionice za korištenje baza podataka. Prezentacije najčešće održavaju predstavnici izdavača baza podataka, a radionice specijalizirani gostujući stručnjaci za pojedine baze.

- Kontakt na tel. 051 322 890, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.