POSJETITELJI

DnevnoDnevno167
MjesečnoMjesečno5657
Ukupno Ukupno 520387

ZA DJELATNIKE

199

PRETRAŽI KNJIŽNICE SVEUČILIŠTA članci, knjige, časopisi ...

 

Pretraživanje: Discovery Service za Sveučilište u Rijeci
Portal Discovery servisa

Naslovnica

Festival znanosti 2017

I ove godine Festival znanosti u Rijeci  otvara vrata svojim manifestacijama  od 24. do 29. travnja 2017. Festival  se održava po petnaesti put paralelno u dvadeset i dva hrvatska grada s ciljem podizanja svijesti o znanosti i znanstvenim dostignućima. Tema ovogodišnjeg Festivala je Vrijeme, a svojim bogatim programom obuhvaća sve uzraste. Radionice i predavanja održavat će se pri Prirodoslovnom muzeju, Astronomskom centru Rijeka, Sveučilišnoj knjižnici Rijeka, Građevinskom fakultet u Rijeci te bivšem skladištu Exportdrva u organizaciji Prirodoslovnog muzeja Rijeka. 

 

Povodom stupanja na dužnost novoizabrane rektorice  Sveučilišta u Rijeci, dr.sc. Snježane Prijić Samaržija, organizirano je druženje pod nazivom Vrijeme je za kavu s… novoizabranom rektoricom Sveučilišta u Rijeci. Druženje je zakazano za srijedu 26.4.2017. od 14.00-15.30 u Akvariju pri Kampusu na Trsatu.

Otvorenje Festivala znanosti upriličit će se u ponedjeljak,  24. travnja 2017., u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke s početkom u 11.00 sati. Ulaz na sve manifestacije je slobodan.

Detaljan program Festivala pogledajte na  www.festivalznanosti.hr